Hoe sluit je je aan bij Amical?

Er zijn 2 manieren om je aan te sluiten bij Amical :

  • Ofwel vul je het formulier in op onze website.
  • Ofwel neem je telefonisch contact op met onze Amifoon (beantwoord door Geert) : 0499 27 71 50 (bereikbaar van maandag t.e.m. donderdag, tussen 20u30 en 22u00).

Je ontvangt dan gratis en eenmalig, afhankelijk van het moment van aanvraag, twee of drie activiteitenprogramma's. Gedurende die periode mag je aan al deze activiteiten komen deelnemen en kan je zelf uitmaken of Amical iets voor jou is.

Kom zeker de sfeer eens opsnuiven, en overtuig jezelf.

Het tweede of derde programma bevat een uitnodiging tot betaling van het lidgeld, waarmee je je lid kan maken.

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

€30 per jaar. Het programma wordt enkel via e-mail verzonden.

Vanaf het moment dat we je gegevens en lidgeld ontvangen hebben, ben je lid gedurende 12 volle maanden. Betaal je bijvoorbeeld in juni, dan blijf je lid tot juni van het volgende jaar.

Het lidgeld dient voorvoor de bekendmaking van de vereniging en andere werkingskosten. Als je betalend lid bent, ben je bovendien verzekerd voor 'Burgerlijke Aansprakelijkheid', 'Rechtsbijstand' en 'Ongevallen'.

Hoe word ik opnieuw lid van Amical?

  • Ben je er een poosje niet meer bij geweest?
  • Wil je terug lid worden?
  • Heb je al eerder een aanvraag gedaan maar nog geen lid geworden?

Dan kan je lid worden door 30 euro over te schrijven op rekening 979-6203665-35 van Amical met de vermelding van Lidgeld Amical en je naam. Let Op! Dit geldt alleen voor reeds geregistreerde personen.

Wens je gewoon meer inlichtingen?

Bel onze Amifoon (beantwoord door Geert): 0499 27 71 50 (bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 20u30 en 22) of stuur je een mailtje naar info@amical.be.

En wat verwachten we van jou?

We nodigen ook jou uit om er iets van te maken, want een vereniging staat en valt met de samenwerking en positieve inbreng van al haar leden : een goede babbel, een luisterend oor, respect, een helpende hand, een voorstel voor een activiteit, ... Dat zijn de dingen die van de anderen maar ook van jou kunnen komen. Doe je mee ?

"I think this could be the beginning of a beautiful friendship"